ISTRABARMAN.HR
Dobrodošli

Dobrodošli na službene stranice Udruge barmana Istarske županije.

 

Ovdje možete pronaći sve informacije vezane uz rad i svrhu osnutka naše Udruge, kao i termine upisa na edukacije. Osim gore spomenutog, pokušat ćemo Vas što ažurnije obavještavati o novostima u turizmu kako u Hrvatskoj tako i u Europi i šire. Pratit ćemo natjecanja u klasičnom i flair bartendingu i sa barman-ima iz cijelog svijeta odraditi intervjue kako bi Vas što bolje upoznali sa bartendingom.

 

Želite li postati barmen, upoznati nove ljude, kulture i njihove običaje, miješati raznobojna pića, pripremati koktele na vrlo atraktivan način te spajati naizgled nespojivo? Trenirati sve atraktivniji flairtending i odlaziti na lokalna, ali i svjetski najjača natjecanja barmena? Biti dobro plaćen, a raditi posao koji volite i na kojemu imate prostor za izražavanje vlastite kreativnosti i imaginacije? Ući u srž alkoholnih destilata i mixologije?

 

Ukoliko su odgovori na postavljena pitanja potvrdni, onda je Istrabarman pravo rješenje za Vas!

 

Zaboravite na izraze pipničar, šanker i dr. slične nazive koji u jednu ruku degradiraju ovo, u svijetu, vrlo cijenjeno zanimanje. Barman ili bartender je puno više od pukog posluživanja kave, alkoholnih i bezalkoholnih pića u baru ili krčmi (naziv kojim se još uvijek kategoriziraju neki ugostiteljski objekti kod nas).

Tko je barman? Što bi sve barman trebao znati, koji su njegovi zadaci i odgovornosti? Kako su nastali prvi barovi i umijeće destilacije? Što je molekularna mixologija i mnoge druge vrlo bitne stvari vezano na tu temu, saznajte na jednom mjestu - Edukacija za barmana u našoj udruzi.

 

 

Predsjednik Udruge barmana

Istarske županije

Marko Ristić

 

Nadamo se da će Vam se naša stranica svidjeti i da će nam slati Vaše komentare, prijedloge i savjete na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

 

Vaš Istrabarman.hr

 

 

 

 

 
logo_bijeli.jpg

Copyright © 2013 ISTRABARMAN. Sva prava pridržana.